Noveo
Han actuado 0 personas
Nos faltan 0 firmas

Actúa ahora

Tu nombre
Tu apellido
Tu correo-e
Cód. Postal

laboratorio de espectadores

Reflexiones y Balidos es un foro de opinión, intercambio y acción. Un colectivo democrático, dinámico, abierto a nuevas propuestas y sugerencias. Nuestro objetivo principal es dar voz al espectador, fomentando su espirítu crítico, ante las diferentes manifestaciones artísticas y culturales que tienen lugar en Valencia y fuera de ella.








viernes, 26 de febrero de 2010

Festival Internacional de Poesia


POESIA

Divendres, 5 de març
20.00h Festival Internacional de Poesia

Aquests últims anys la creació poètica ha recuperat gran part del seu vigor i projecció pública, i bona prova d’això ha estat l'eclosió de tot tipus de lectures, encontres i festivals arreu de l'estat espanyol: per això és un gran plaer anunciar-vos aquest I Festival Internacional de Poesia de València, que tindrà lloc a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, el 5 de març, coincidint amb l'aniversari de la mort del gran poeta valencià Ausiàs March.
Dirigit per Àlex Susanna, el festival està concebut com un gran concert polifònic en què figures de la poesia europea contemporània recitaran en les llengües més diverses: Rosa Alice Branco (portuguès), Marc Granell (català), Saskia de Jong (neerlandès), Felipe Juaristi (basc), Nikola Madzirov (macedoni), Carlos Marzal (castellà), Jean Portante (francès), Ponç Pons (català) i Lasse Söderberg (suec).
Octubre Centre de Cultura ContemporàniaC/ Sant Ferran, 1246001 València
96 315 77 99
www.octubre.cat

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ola, what's up amigos? :)
Hope to get any help from you if I will have any quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)

Anónimo dijo...

No me lo quiero perder!!!!vaya fin de semanita... cómo me lo monto?? vamos a la carme el domingo??
Virginia