Noveo
Han actuado 0 personas
Nos faltan 0 firmas

Actúa ahora

Tu nombre
Tu apellido
Tu correo-e
Cód. Postal

laboratorio de espectadores

Reflexiones y Balidos es un foro de opinión, intercambio y acción. Un colectivo democrático, dinámico, abierto a nuevas propuestas y sugerencias. Nuestro objetivo principal es dar voz al espectador, fomentando su espirítu crítico, ante las diferentes manifestaciones artísticas y culturales que tienen lugar en Valencia y fuera de ella.








viernes, 26 de febrero de 2010

Recuperem el Princesa!!!!


Demà, justament un any després que el teatre quedara destruït en un incendi, s’ha organitzat una concentració veïnal i una cercavila al carrer Moro Zeit.

Els veïns i les veïnes de Ciutat Vella, l’associació de veïns El Palleter, Endavant (OSAN), Ca Revolta i l’agrupació d’arquitectes Sostre han encetat la campanya “Recuperem el Princesa, reviscolem el barri”. L’objectiu d’aquesta campanya és recuperar aquest espai per donar-li un ús públic.

El 27 de febrer, justament quan fa un any que l’edifici va quedar destruït per un incendi, s’ha convocat una concentració veïnal i una cercavila a les 11.00 hores en el carrer on estava ubicat el mític teatre (C/ Moro Zeit.)
El Princesa va ser un dels primers teatres de València, construït l’any 1853, fou reformat el 1956 i tancat i abandonat prop dels anys 90. L’edifici va experimentar un procés de degradació progressiu fins que pel febrer de 2009 un incendi el va destruir. Actualment, els plans urbanístics preveuen la construcció d’un aparcament subterrani, un jardí en la superfície i la construcció d’un equipament sociocultural en el solar del Princesa.

En quina mesura deu la participació ciutadana tindre paper en les tasques de planejament i gestió del territori?

No hay comentarios: